omgeving
Bergen op Zoom

scroll

Dingen om te Doen, Proeven en Genieten in Bergen op Zoom

Het Kiekje is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom aan stadspark “Kijk in de Pot”. Het vakantiehuisje ligt op loopafstand van het historische centrum met gezellige restaurants, cafés en winkels. Tevens ligt Het Kiekje vlakbij de Binnenschelde, een heerlijke recreatieplas waar je kunt zwemmen, windsurfen en kiten. Er is een strand met een gezellige boulevard met diverse eetgelegenheden.

Er is zoveel te doen hier in Bergen op Zoom dat je echt meer dan een weekend nodig hebt. Of je hier nu bent voor lekker Bourgondisch eten, een historische wandeling in de binnenstad of voor de prachtige natuur, wij kunnen je helpen te vinden wat je zoekt.

BOEK NU JE VERBLIJF BIJ "HET KIEKJE" EN GENIET VAN DE REGIO BERGEN OP ZOOM

BOEK NU JE VERBLIJF!

Bezienswaardigheden

Het Kiekje ligt aan het stadspark, op loopafstand van het bourgondische centrum en een uitgestrekt natuurgebied. Of je hier nu bent voor lekker eten, de historische binnenstad of de natuur, er is genoeg te beleven in de omgeving.
Lees meer
Culinair & Cultuur Bergen op Zoom

Culinair & Cultuur

De bourgondische stad Bergen op Zoom is een stad voor echte fijnproevers en bourgondische levensgenieters. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende culinaire events waarbij je kunt proeven van heerlijke hapjes en drankjes.
Lees meer
Binnenschelde bergen op zoom

De Binnenschelde

De Binnenschelde is een heerlijke recreatieplas waar je kunt zwemmen, windsurfen en kiten. Er is een strand met een gezellige boulevard met diverse eetgelegenheden. Er is ook nog een mooie wandel/fietsroute van ca. 7 km.
Lees meer
Wandelen en Fietsen Bergen op Zoom

Fietsen & Wandelen

Bergen op Zoom en omgeving is de ideale locatie om te wandelen en te fietsen. Er zijn genoeg wandel- en fietsroutes te vinden. Zo kun je er dagelijks lekker op uit om de omgeving te ontdekken.
Lees meer

Dingen in de buurt

Dingen die in de buurt van het vakantiehuis in Bergen op Zoom te bereiken op loopafstand of met de auto.
Supermarkt - 4 min.
Bakker - 4 min.
Woonboulevard - 4 min.
Bioscoop - 5 min.
Bowlingbaan - 5 min.
Strand - 6 min.
Centrum - 8 min.
Centraal station - 1,5 km
Mountainbikeroute De Bergse Heide - 4,5 km
Golfbaan Wouwse Plantage - 6,5 km
Golfbaan Reymerswael - 17 km
Antwerpen - 40 km
Vlissingen - 66 km
Rotterdam Airport - 79 km

Kom je ook?

Reserveer nu Vakantiehuisje “Het Kiekje”
Bekijk de beschikbaarheid
crossmenuchevron-down